Transport si retururi


Metodele de livrare:

Metodele de livrare a comenzii sunt afișate pe site. Livram mărfuri prin NOVA POSTA, FAN COURIER. 

Coletul trebuie urmărit pe site-ul serviciului poștal.

Întârzierile în livrarea comenzii sunt posibile din cauza unor circumstanțe neprevăzute (blocaje de trafic, condiții meteorologice, sărbători de stat etc.) care nu depind de vânzător. Prețul livrării fiecărei comenzi este calculat individual, în funcție de suprafața și metoda de livrare sau de metoda de plată indicată în etapa de plasare a ordinului pe site. La livrare, comanda este dată persoanei specificate ca destinatar la plasarea comenzii. Dacă este imposibilă primirea ordinului emis pentru numerar, ordinul este transferat persoanei care furnizează informații despre ordin, precum și să plătească integral costul comenzii pentru persoana care livrează ordinul. La primirea bunurilor, Cumpărătorul trebuie să verifice aspectul și ambalarea coletului, calitatea mărfii, caracterul complet ordinului emis.

Termenul livrării este ales de client .În ceea ce privește împachetarea coletului sunt respectate toate regulile de securitate,astfel calitatea marfei noastre nu va avea de suferit în timpul livrării.

Prețul livrarii este de 50 Ron în toate orașele (distanța în comună se calculeaza adițional) din România.


Returnarea bunurilor. Drepturile și termenii de rambursare.

Drepturile clienților noștri sunt întotdeauna o prioritate. Magazinul online www.elldeco.com respectă în totalitate Legea "Legea PP 133 privind securitatea datelor și protecția consumatorilor".

De asemenea,clienții noștri au dreptul să restituie bunurile achiziționate în următoarele cazuri:

- imaginea,de pe bunrile comandate, diferă de cele selectate, are defecte ușor vizibile;
- dimensiunea produsului nu corespunde cu cea dorită mai mult de 2 cm;
- Produsul este deteriorat în timpul livrarii;
-Tehnologia utilizată pentru producere este diferită de cea comandată.

Returnarea sau înlocuirea mărfurilor nu se aplică mărfurilor de calitate corespunzătoare, care corespund pe deplin descrierii de pe site-ul magazinului nostru online.

Dacă sunt depistate neajunsuri, atunci când bunurile sunt primite, Cumpărătorul trebuie să ne anunțe prin e-mail despre eșecurile descoperite.

În mesaj trebuie să fie relatată descrierea amănunțită a defectelor depistate.

După examinare, managerul vă va contacta și vă va spune adresa unde este necesar să trimiteți bunurile. Sau le trimiteți la adresa expeditorului indicată pe site-ul magazinului nostru online. În acest caz, Clientului i se rambursează banii ce țin de trimiterea produsului la adresa sediului nostru.

Cumpărătorul nu are dreptul de a refuza bunurile de bună calitate, având elemente definite individual, dacă bunurile respective pot fi utilizate numai de Cumpărător care îl achiziționează. Cumpărătorul are, de asemenea, dreptul de a depune plângeri împotriva vânzătorului cu privire la defectele în ceea ce privește calitatea mărfurilor, în cazul în care acestea se găsesc în timpul exploatării.

Metoda de returnare a banilor:

Metoda de returnare a banilor cumpărătorului coincide cu metoda de plată.În cazul în care plata a fost în numerar, în cazul confirmării păstrării documentelor de prezentare și fiscale, Cumpărătorului i se vor restitui banii pentru bunurile returnate.

Dacă plata a fost efectuată prin intermediul card-ului bancar , în cazul confirmării păstrării ntacte a marfei, Cumpărătorul va trebui să scrie o cerere de rambursare și să o trimită la e-mailul magazinului online și să predea bunurile.

Banii vor fi returnați în contul bancar al cardului bancar cu care a fost efectuată plata.

În termen de 7 zile, de la primirea bunurilor, banii vor fi reeturnați Clientului.